سلام نمیدونم بهتون کمک میکنه گفتن تجربه ما بهتون یا نه چون ما چندین ماه قبل گرفتیم اون موقع تلفنی هم نوبت میدادن، ما رفتیم سرویس کانادا حضورا خیلی شلوغ بود معلوم بود کسی نوبت نگرفته بود برای کارهاشون و دونه دونه منتظر میموندن همه تا نوبتشون بشه میرفتن تو تا دوباره صداشون کنن و بخاطر کرونا خیلی هم سخت میگرفتن فاصله رعایت کن و هی سوال میکردن و ... اما درکل حضورا خیلی بهتره و ادرس محل سکونت و اسم و فامیل خودتون و پدرمادرتون و تاریخ تولدتون میخوان با پرمیت و پاسپورت، البته از ما اینارو گرفت. بهتره بازم منتظر جواب دوستانی که جدیدا گرفتن بمونین ما چندماه قبله؛ و اینکه اصلا نگرانشم نباشید یه کار بسیار ساده و راحته فقط خوب ازش هنگهداری کنین برای کسی نفرستین ? به هرکسی هم که گفت نیخوام ندین ?
2021-09-10 00:39:00
ما حضوری از سرویس کانادا بروسارد گرفتیم. نسبتا خلوت بود. کمتر از یک ساعت توی نوبت بودیم. نیازی هم به نوبت قبلی نداشت.
2021-09-10 00:42:00
انلاین وقت بدن طولانیه،من هفته پیش گرفتم،حضوری تشریف ببرید،فقط میپرسن رزرودارید یا نه که به هرحال همون موقع کارتون انجام میشه
2021-09-10 01:30:00
سلام من دیروز بدون نوبت رفتم گرفتم منتها اونایی که نوبت داشتن رو میفرستادن داخل ماها که نوبت نداشتیم تو صف منتظر موندیم که بیست دقیقه ای طول کشید تا نوبتمون شد
2021-09-10 08:24:00